Retourneren


U heeft 14 dagen bedenktijd om een artikel terug te sturen. U loopt dus geen risico! U krijgt als klant van Argandia shop een periode van 14 dagen om u te bedenken. Deze periode geldt vanaf het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst. Dit is de datum op uw factuur. Mits het artikel beschadigd is of gebruikt, en vergezeld is door de originele factuur.

U kunt een artikel onder bepaalde voorwaarden ook terugsturen naar Argandia shop Hier zijn echter kosten aan verbonden. U betaalt dan namelijk wederom verzendkosten.

Artikelen die u wilt ruilen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Als u van deze optie gebruik wilt maken, dient u bij uw zending de volledige originele factuur te voegen (deze vindt u bij uw bestelling). Geen enkele retourzending zal worden geaccepteerd zonder dit document.

De artikelen die u terugstuurt moeten deugdelijk zijn verpakt. U bent zelf verantwoordelijk voor het traject van retour zenden. Daarom adviseren wij u de artikelen terug te sturen in de originele verpakking, als aangetekend pakketstuk (hierdoor kunt u bewijzen dat uw pakje is verzonden en bij Argandia shop is aangekomen). De kosten van deze retourzending zijn voor uw rekening. 
Geen enkel pakket zal worden geaccepteerd zonder voldoende frankering.

Nadat uw pakje is ontvangen, zal dit worden gecontroleerd. Na controle zal het bedrag van uw retourzending (excl. bezorgkosten) binnen 30 dagen op uw rekening worden overgemaakt..

Let op! Als u voor de betaling van uw bestelling gekozen heeft voor een digitale acceptgiro of automatische incasso/eenmalige machtiging, dan ontslaat het retour zenden u niet van uw betaalverplichting.